Energia Reiki este, din punctul meu de vedere, aceeași. Ea a fost transmisă mai departe de la Maestrul Usui încoace prin mai multe tipuri de școli și lineaje. Personal, cred că, așa cum spunea și Hyakuten Inamoto Sensei, contează mai puțin lineajul și tipul de Reiki, și mai mult ceea ce faci cu ce ți s-a dat, după aceea.

Dar, pentru a respecta pe fiecare profesor care a fost sau este înaintea mea, voi transmite mai departe celor care doresc inițierile Reiki în fiecare sistem în parte, păstrând întocmai fiecare școală și învățătura care a ajuns la mine în forma în care a ajuns la mine.

În prezent, sunt practicantă și profesor pentru 3 sisteme de Reiki:

Usui Shiki Ryoho (Reiki Usui Tibetan) – un sistem foarte larg răspândit, care este foarte aproape de linia clasică lăsată de Maestrul Usui.

Karuna Reiki – sistem pus la punct de William Lee Rand, care se află în lineajul meu și în școala de Reiki Usui Tibetan.  Un sistem care nu se poate preda decât celor care au minim gradul II de Reiki Usui Tibetan, iar Măiestria numai celor care au Măiestrie în alt sistem.

Komyo Reiki – cel mai scurt lineaj până la mine pe linie japoneză comparativ cu celelalte (Usui, Hayashi, Yamaguchi, Inamoto, D.Mocanu). Simplu, puternic, centrat, disciplinat.

Până în prezent am organizat doar cursuri de Reiki Usui Tibetan. La cerere se pot organiza oricând inițieri și în celelalte două sisteme.

Pentru informații mă puteți contacta pe adresa de mail anca@ancapetrescu.ro

Reclame