Soul Body Fusion

Soul Body Fusion – o tehnică ce îți aduce sufletul acasă și care, ajutând la reîntregirea a tot ce ești, permite ca adevăratul tău potențial să se dezvăluie și să se dezvolte.

OK, ești în sfârșit acasă după o lungă absență și crezi că de acum totul va fi bine. Surpriză! Acesta nu este decât începutul – casa este într-o parte, plouă prin acoperiș și în pivniță s-a aciuit de ceva timp o colonie de pisici. Este mult de muncă, dar acum are cine să o facă. Volumul mare de ajustări necesare (și să nu uităm de tonele de gunoaie de debarasat) poate face uneori ca progresul să para mai ales la început lent și neînsemnat, dar în toate cazurile studiate de mine (câteva zeci) – el există, observabil în mod direct de persoana în cauză sau observat de către persoanele apropiate. Ajustări ale metabolismuui, ameliorări ale problemelor fizice și psihice, schimbări de paradigmă și de anturaj.

Lucrul cu tine însuți, apa de lumină a Spiritului tău umplând vasele corpului tău și unificându-se într-un Tot, ajustează, repară și transformă treimea corp-suflet-minte explorând și upgradând potențialul a ceea ce numim generic ființa umană.

Substanța din care suntem alcătuiți nu este ceea ce pare. Până când nu transcedem mintea care ne spune cine și ce suntem, întregul care ne alcătuiește se conformează credințelor noastre și ne face să pendulăm veșnic cel puțin în aparență între dorința de a fi fericiți și evitarea nefericirii – esența și motorul minții noastre.

Faptul că unim substanța mai rarefiată și mai conectată la Marele Tot cu partea fizică care ne alcătuiește, face ca un prim pas, măcar, spre transcederea a cine credem că suntem către cine și ce suntem, să fie făcut.

Dacă doriți detalii despre această tehnică, așteptăm comentariile voastre. Informații suplimentare despre creatoarea acestei metode găsiți pe http://www.jonettecrowley.com

Reclame